Τρόποι αποστολής & πληρωμής

- Αθήνα & Αττική

  • Διανομή  (με δικά μας μέσα). Πληρωμή με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Για παραγγελίες άνω των €40, δωρεάν διανομή. Για παραγγελίες έως €40 ευρώ, χρέωση €5. (Minimum παραγγελία €15). **Εκτός Νήσων(π.χ. Σαλαμίνα) και σε απόσταση μέχρι 10Km από την έδρα μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας.
  • Αποστολή με Courier και πληρωμή με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Σε περίπτωση αποστολής με courier προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
- Επαρχία (και όλα τα νησιά):
  • Για παραγγελίες άνω των €80, δωρεάν* αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή κάρτας).Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
  • Για παραγγελίες έως €80, αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική και χρέωση μεταφορικών δική σας  (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζική κατάθεσης ή κάρτας). 
  • Αποστολή με Courier και πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Σε περίπτωση αποστολής με courier προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Το κόστος των μεταφορικών με Courier έχει ως εξής (δεν περιλαμβάνεται κόστος αντικαταβολής €2):   
Για  παραγγελίες βάρους: έως 2k= 4,00€
                                             έως 5kg=5,00€. 
Για κάθε παραπάνω Kg, η χρέωση είναι +€1. 

Πληροφορίες Πληρωμής


Συνεργαζόμενες τράπεζες - τρ. λογαριασμοί για πληρωμή:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR6401717290006729146217607

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗΣ

-----------------------

ALPHA BANK Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR5601401470147002101131237

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗΣ-ALBINA MALIEVA

-----------------------

ΕΘΝΙΚΗ Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR2201100970000009761105254

Δικαιούχος: ALBINA MALIEVA


Σημείωση σχετικά με τη Διαθεσιμότητα και τις Αποστολές Προϊόντων

  • Σε συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή με courier και μεταφορική είναι μη εφικτή. Κατόπιν τούτου, γίνεται παραλαβή από το κέντρο διανομής της πλησιέστερης πόλης ή το ΕΛ.ΤΑ.
  • Το αυτόματο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα υπολογίσει το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με τον τόπο σας και την επιλογή σας, κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση αποστολής με courier και μεταφορική, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
  • Η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προϊόντα σε stock και εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για προϊόντα που δεν είναι σε stock.  Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
  • Για οποιαδήποτε απορία ή συνεννόηση όσον αφορά τον τρόπο την αποστολής της παραγγελίας σας ή για ειδική προσφορά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.