Τρόποι αποστολής & πληρωμής

- Αθήνα & Αττική

 • Διανομή  (με δικά μας μέσα). Πληρωμή με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Για παραγγελίες άνω των €40, δωρεάν διανομή. Για παραγγελίες έως €40 ευρώ, χρέωση €5. (Minimum παραγγελία €30). **Εκτός Νήσων(π.χ. Σαλαμίνα) και σε απόσταση μέχρι 10Km από την έδρα μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημέρα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας.
 • Αποστολή με Courier και πληρωμή, τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Σε περίπτωση αποστολής με courier προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
- Επαρχία (και όλα τα νησιά):
 • Για παραγγελίες άνω των €80, δωρεάν* αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή κάρτας).Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
 • Για παραγγελίες έως €80, αποστολή στον τόπο σας με μεταφορική και χρέωση μεταφορικών δική σας  (πληρωμή προϊοντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω τραπεζική κατάθεσης ή κάρτας). 
 • Αποστολή με Courier και πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή κάρτα. Σε περίπτωση αποστολής με courier προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Το κόστος των μεταφορικών με Courier έχει ως εξής (δεν περιλαμβάνεται κόστος αντικαταβολής €2):   
Για  παραγγελίες βάρους: έως 2k= 4,00€
                                             έως 5kg=5,00€. 
Για κάθε παραπάνω Kg, η χρέωση είναι +€1. 

Πληροφορίες Πληρωμής


Συνεργαζόμενες τράπεζες - τρ. λογαριασμοί για πληρωμή:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR6401717290006729146217607

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗΣ

-----------------------

ALPHA BANK Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR5601401470147002101131237

Δικαιούχος: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗΣ-ALBINA MALIEVA

-----------------------

ΕΘΝΙΚΗ Αρ.Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR2201100970000009761105254

Δικαιούχος: ALBINA MALIEVA


Σημείωση σχετικά με τη Διαθεσιμότητα και τις Αποστολές Προϊόντων

 • Σε συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή με courier και μεταφορική είναι μη εφικτή. Κατόπιν τούτου, γίνεται παραλαβή από το κέντρο διανομής της πλησιέστερης πόλης ή το ΕΛ.ΤΑ.
 • Το αυτόματο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα υπολογίσει το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με τον τόπο σας και την επιλογή σας, κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση αποστολής με courier και μεταφορική, προϊόντων με εξέχον όγκο (π.χ. Κλουβιά, σπίτια σκύλου κ.λ.π.), οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν λόγω επικράτησης της ογκοχρέωσης έναντι χρέωσης του βάρους.  Η τελική χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
 • Η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προϊόντα σε stock και εντός 1-30 εργάσιμων ημερών για προϊόντα που δεν είναι σε stock.  Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή συνεννόηση όσον αφορά τον τρόπο την αποστολής της παραγγελίας σας ή για ειδική προσφορά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Τα έξοδα επιστροφής επυβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη εκτός από τις περιπτώσεις που σας αναφέρουμε παρακάτω.

  Τα έξοδα μεταφοράς που ενδεχομένως πληρώσατε κατά την αρχική σας παραγγελία δεν επιστρέφονται.

  Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: 

  Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, γίνεται επιστροφή του προϊόντος και μπορείτε να ζητήσετε είτε επιστροφή της αξίας του είτε εκ νέου αποστολή. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στη συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν, θα αποστέλλεται μεμονωμένα ή θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Στις περιπτώσεις λάθος εκτέλεσης παραγγελίας το κόστος δεν επιβαρύνει πελάτη